top of page

digital marketing specialist

Vill du vara med och rocka inom digital marknadsföring?

Nu söker vi dig som är en stjärna på digital marknadsföring. Du förstår koncept som inbound marketing, content marketing och marketing automation och har därmed en ordentlig förståelse för kundens digitala köpresa.
 

Du är kommunikativ och älskar att prata inför folk, ringa till nya kunder, och att leda workshops. Du är en positiv lagspelare som trivs med eget ansvar i en självstyrande organisation. Du kommer till ett nystartat affärsområde och blir därmed en av nyckelpersonerna i att bygga verksamheten. Att bidra med en stor skopa driv och engagemang för att nå dina egna, och företagets mål, är en självklarhet för dig.
 

Vi söker dig som önskar en bred roll som både innefattar marknad, kommunikation, projektledning och affärsutveckling. I din roll som Digital marknadsföringsspecialist kommer du att arbeta brett och varierat inom digital marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i allt från att driva digitala kampanjer till övergripande digitalt strategiarbete.Du kommer bland annat att:
- Sätta övergripande strategier för kunders digitala marknadsföring.
- Arbeta strategiskt med planering och utförande av kampanjer och annonser.
- Kontinuerligt planera, analysera och optimera data för att säkerställa lönsamhet i varje insats.
- Ha en daglig kontakt med nya och befintliga kunder.
- Arbeta med WebbRocs egna digitala resa. Vem är du?
Som person drivs du av att se resultat. Du har en god prioriteringsförmåga och vet hur du ska strukturera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt. För att lyckas i den här rollen har du, förutom ett genuint intresse för digital marknadsföring, en strävan efter att ständigt bli bättre än du var igår. Du har en utbildning inom marknad och har erfarenhet där du arbetat praktiskt inom det digitala marknadsområdet. Du gillar att ta ledningen som rådgivare, men du gillar också att fördjupa dig i kundens marknadsföring, dess verktyg och data. Du har en affärsförståelse och föredrar variationen i att hjälpa olika kunder från olika branscher att hitta sina målgrupper och skapa konverteringar. Då vi även arbetar med vissa kreativa projekt så är en kreativ ådra ett plus.


För att lyckas i rollen tror vi att du är:
Resultatinriktad och initiativtagande: du brinner för att nå dina egna och bolagets mål, och du gör alltid det lilla extra för att nå dit. Du är en riktig ”doer” som med en positiv attityd får saker gjorda.

Analytisk och datadriven: du har en förmåga att kunna ta datadrivna beslut och gillar att grotta ner dig i siffror, för att kunna optimera och förbättra resultatet.

Nyfiken och lösningsorienterad: du drivs av att lära dig nya saker och är inte rädd för att testa nya tillvägagångssätt för att förbättra dina resultat.

Kommunikativ och en teamplayer: du trivs i samarbete med andra och du ser det som en självklarhet att vara med och bidra till en härlig stämning i teamet.Dina kunskaper:
- Digital strategi och analys
- SEO
- Google Ads/Analytics/Tag Manager/Data studio/Search Console
- Facebook Business Manager / Creator Studio
- Instagram
- LinkedIn
- WordPress eller annan CMS
- Grundkunskaper i Adobe Creative Cloud
- Svenska och Engelska i tal och skriftVilka är vi?
WebbRoc är ett företag där vi är engagerade i att hjälpa våra kunder rätt i den digitala djungeln. Vi skräddarsyr våra erbjudanden och lösningar efter varje företags förutsättningar och behov. Långsiktiga som kortsiktiga, modiga som försiktiga, stora som små. Vi jobbar för deras resultat. Hos oss är det en självklarhet att kundens behov alltid kommer i första rum – vi jobbar för och med våra kunder. Du kommer till ett ungt företag som har ambition att växa inom affärsområdet digital marknadsföring. På WebbRoc arbetar vi tätt tillsammans och delar mer än gärna våra erfarenheter med varandra. Vi är grymma på att ta egna initiativ och jobba självständigt, men med en grundtrygghet i att allt vi gör är en laginsats.


Vad kan vi på WebbRoc erbjuda dig?
-

Trevlig kontorsplats i Borås. Vi har placerat oss nära flera andra olika företag och branscher, då vi ser oerhört positivt på nätverkande och tycker om socialt umgänge över lag.


Möjlighet att arbeta såväl strategiskt som operativt i en bred självständig roll.

Stor möjlighet till att påverka verksamheten, samt din egen roll och utveckling.

 
Placeringsort: Borås
Anställningsform: Heltid

Vid eventuella frågor kring tjänsten kontakta Elin Trimmel:

elin@webbroc.se
0760 - 35 35 14


intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi träffar rätt kandidat. du söker tjänsten genom att mejla cv och personligt brev till:
elin@webbroc.se

bottom of page